Guide til den perfekte barbering!

Barberingen kan lige så godt være noget man hygger sig med, i stedet for noget der bare skal overståes i en fart. Dermed ikke sagt, at barberingen skal tage lang tid eller være besværlig :-)

Vi har her lavet en guide til den perfekte barbering – Følger du den, garanterer vi dig, at du inden længe ikke vil se dig tilbage.

 1. Tag et varmt bad, eller vask ansigtet grundigt med lunkent vand.
  – Det varme vand opbløder skægstubbene og forbereder huden til barberingen.
 2. Brug en preshave creme. Gnid en smule preshave ud i hænderne og masser det ind i skægget. Gnid gerne imod skægretningen, da dette “løfter” skægget og forbereder stubbene yderligere til barberingen.
  En god preshave giver barberingen en hel ny dimension. Preshave’en opbløder stubbene og giver en opkvikkende virkning.
  Vi anbefaler at du prøver den grønne Proraso Preshave.
  Proraso_Preshave_Eucalyptus
 3. Brug dit foretrunke produkt; barberskum, barbercreme eller fast barbersæbe:Barberskum på flaske:
  Tryk barberskum ud i hånden og masser det ind i skægget. Lad det sidde et øjeblik, så det kan trænge ind.Hvis du ønsker et super lækkert alternativ til din vante skum, vil vi anbefale at du prøver den grønne barberskum fra Proraso. Du får et pantastisk kick af eucalyptus og menthol – en super lækker start på dagen.Barbercreme:
  Blødgør din barberkost under rindende varmt vand.
  Tag en mængde barbercreme svarende det yderste led af din lillefinger og tryk cremen ud i håndfladen eller i en skål.
  Brug din barberkost til at skumme barbercremen op.
  Kør børsten rundt i bløde runde bevægelser med et let tryk. Fortsæt indtil dit barberskum bliver cremet og lækkert og har en glinsende overflade. Tilføj evt. et par dråber vand for at opnå den rette konsistens.Bemærk, at det muligvis kræver et par forsøg de første gange, men når du først har fundet den rette teknik og konsistens, så er det meget nemt at gentage dag efter dag. Vi vil anbefale at du prøver den grønne Proraso barbercreme.
  Proraso_Barberskum_EucalyptusBarbersæbe:
  Blødgør din barberkost under rindende varmt vand.
  Kør din barberkost rundt i den faste barbersæbe for at “lade” børsten med sæbe. Når børsten er fyldt med sæbe, stiller du sæben fra dig.
  Brug din barberkost til at skumme cremen op. Du kan gøre dette i håndfladen på den anden hånd eller i en skål. Du kan naturligvis også skumme op direkte i ansigtet. Kør børsten rundt i bløde runde bevægelser med et let tryk. Fortsæt indtil dit barberskum bliver cremet og lækker og har en glinsende overflade. Tilføj evt. et par dråber vand for at opnå den rette konsistens.Påfør barberskummet med børsten ved at køre den rundt i bløde runde bevægelser. Dette løfter skægget, exfoilerer huden og gør dig klar til den perfekte barbering.
  Vi anbefaler at du prøver den grønne Proraso Barbersæbe.
  Proraso_Barbercreme_Eucalyptus
 4. Kontroller bladet i din skraber, og skyl skraberen under varmt vand. Barber dig med din Double Edge skraber ved at skrabe med hårene, og skyl jævnligt skraberen under varmt vand.
  Undlad at skrabe imod hårene, og undlad at dreje skraberen, mens den kører hen over huden.
  Vil du spare en formue på barberblade, så vil vi anbefale dig at kaste et blik på en såkaldt DE-skraber. Her koster et barberblad ca. kr. 2,5 og du får en langt bedre barbering i forhold til hvad du er vant til.
  Mühle R89 DE Skraber
 5. Skyl ansigtet grundigt i koldt vand. Dette lukker porerne igen. Dup ansigtet med et tørt og rent håndklæde.
  Mühle Håndklæde
 6. Påfør en aftershavelotion uden alkohol. Vi vil anbefale Proraso Liquid Cream.
  Lad din lotion trænge ind i huden, inden du påfører din foretrukne dag- eller ansigtscreme.Foretrækker du en aftershave med alkohol bør du prøve den grønne Proraso Aftershave Splash – En rigtig klassiker som i dag bruges i landets førende barbersaloner.
  Proraso_Aftershave_Splash Proraso_Liquid_Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>